fbpx
Економіка

Підсумки роботи ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів в Києві із зверненнями громадян за 2013!

  Протягом року відповідно до Закону України „Про звернення громадян” до ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві на розгляд від громадян надійшло 73 письмові звернення, які є заявами. У порівнянні з відповідним періодом 2012 року до ДПІ надійшло на 48 письмових звернень менше.

 Із загальної кількості 2 звернення були колективні та надійшли від мешканців багатоквартирного будинку щодо ведення підприємницької діяльності, загалом звертались 46 осіб.

 Найбільша кількість ( 29 звернень) стосувались оподаткування доходів від підприємницької діяльності та оподаткування податком на доходи фізичних осіб, 13 звернень – щодо інформування про ухилення від оподаткування, 6 звернень – щодо дотримання законності; 5 звернень стосувались контрольно-перевірочної роботи, 5 – плати за землю; по 2 звернення надійшло з питань реєстрації та обліку та виконання судових рішень, по 1 зверненню надійшли з питань сплати держмита, відмови від ідентифікаційних номерів, місцевих податків і зборів.

 Щодо соціального стану громадян, які звертались, то 19 заяв надійшло від фізичних осіб – підприємців, 3 заяви надійшли від самозайнятих осіб, по 1 заяві від студента та пенсіонера, решта 49 заяв надійшли від громадян, у яких соціальний стан не визначено.

 Усі звернення виконано без порушення терміну розгляду, встановленого Законом України „Про звернення громадян”. По 69 зверненнях надано роз‘яснення, у 4 випадках звернення направлено за належністю.

  За матеріалами: ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Читайте також: