fbpx
Політика

ЗМІ: «Перша леді Франції намагалася покінчити життя самогубством?»

У четвер всі засоби масової інформації у Франції повідомили, посилаючись на родичів Валері Тріервейлер, що перша леді країни і цивільна дружина президента Франсуа Олланда потрапила до лікарні через те, що прийняла дуже велику дозу ліків.

При цьому, родичі дружини президента категорично відкидають версію про про спробу самогубства і стверджують, що перевищення дози сталося помилково. "Валері лише взяла пару зайвих таблеток", – повідомив один з її близьких родичів журналістам.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Стало відомо, що Тріервейлер випила ліки в п’ятницю після серйозної розмови з Франсуа Олландом з приводу його стосунків з актрисою Жюлі Гайе. Приводом для з’ясування стосунків послужила публікація в ЗМІ матеріалів, у яких стверджується, що у президента з’явилася коханка, з якою він таємно зустрічається вже кілька місяців.

За інформацією журналістів, на наступний день з ранку у Тріервейлер почалася сильна блювота і викликані медики прийняли рішення госпіталізувати її. Також, стало відомо, що медики відзначили у жінки різке зниження тиску, ознаки перевтоми і похмурий настрій, а в одному з місцевих журналів навіть наводяться слова Валері Тріервейлер, нібито сказала: "Мені все ставлять в провину, навіть мою госпіталізацію".

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 У пресі відзначається, що публікація інформації про новий любовний зв’язок Франсуа Олланда стала для Тріервейлер "справжнім шоком".

Читайте також: