fbpx
Політика

У країні повне беззаконня – Бригинець

Коментуючи ухвалення Державного бюджету, депутат партії «Батьківщина» Олександр Бригинець заявив, що вся країна бачить, що зараз відбувається. За його словами, в країні немає президента, парламенту, уряду і судів – є тільки «Беркут», прокуратура і беззаконня.

 «Цікаво, що покажуть провладні канали, коли за 10 секунд відбувається підрахунок… Ганьба! Є порушення закону, а є беззаконня… Повне беззаконня», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Нагадаємо, що Держбюджет, як стверджує опозиція, був прийнятий в порушення регламенту, оскільки засідання проводив заступник голови парламенту Ігор Калєтнік, хоча сам спікер Володимир Рибак в той час знаходився в будівлі Верховної Ради.

 Крім того, голосування проводилося шляхом підняття рук, після чого Ігор Калєтнік не підраховуючи їх, оголосив, що є достатня кількість голосів за прийняття бюджету. Після цього голова лічильної комісії оголосив про 235 голосів.

Читайте також: