Майдан видихався – Царьов

Депутат Партії регіонів Олег Царьов вважає, що Майдан уже «видихався», а опозиція лише намагається в черговий раз розгойдати ситуацію. Більше того, як сказав політик, жителі столиці вже бояться людей на Майдані і навколо нього – з їх агресією, радикальним мисленням і гаслами.

 «Тих, які ходять колонами, ховають обличчя за масками, б’ються – і з міліцією, і з простими киянами», – написав він у Facebook.

 За його словами, чим більше агресії вихлюпують учасники Майдану і Автомайдану щодо міліції і звичайних громадян, тим нижчий рейтинг опозиції і тим менше людей підтримують сам Майдан.

Related Post

 «Чому сьогодні у опозиції головний крик – "Нас не помічають"? Вони кричали – "Залиште Майдан у спокої, не розбирайте барикади!". Майдан ніхто не чіпає, але тепер з’явився Автомайдан. Побиті люди, побитий Луценко – все це робиться для того, щоб підігріти інтерес, розгойдати ситуацію, поки людей у ​​Києві та телеглядачів у всій країні ще не почало нудити від Майдану і всього, що відбувається», – зазначив Олег Царьов.

 Він вважає, що найбільший ризик у тому, що опозиціонери можуть зробити спробу зробити велику провокацію – пролити кров. За словами депутата, це найстрашніше для спільноти.

 При цьому Царьов висловив надію на те, що до цього все ж не дійде і кияни почнуть наводити порядок в місті. Він упевнений, що для опозиції все завершиться катастрофічним і різким падінням рейтингів.

Leave a Comment