fbpx
Новини світу

Коханка Франсуа Олланда зажадала 50 тисяч євро з таблоїду Closer

Актриса Жюлі Гайе подала в суд на французький таблоїд Closer, який опублікував матеріал про її зв’язки з президентом Франції Франсуа Олландом. Про це в четвер повідомляють ЗМІ, посилаючись на представників видання.

Актриса вимагає п’ятдесят тисяч євро як компенсацію за порушення таємниці приватного життя і ще чотири тисячі на покриття судових витрат. Якщо позов Гайе задовольнять, таблоїд буде змушений оприлюднити рішення суду у справі на своїй обкладинці.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Раніше про бажання судитися з таблоїдом заявляв сам французький президент. Він також звинуватив таблоїд у протизаконному вторгненні в його приватне життя. Пізніше Франсуа Олланд передумав подавати до суду, пославшись на небажання зловживати своїм становищем.

Відзначимо, Франсуа Олланд не став заперечувати повідомлення про його роман з актрисою Жюлі Гайе. Він обмежився тим, що висловив обурення щодо публікації в Closer, і додав, що переживає важкі часи зі своєю неофіційною дружиною, першою леді Валері Тріервейлер.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Законодавство Франції як санкції за порушення таємниці приватного життя, крім штрафу, передбачає також покарання у вигляді позбавлення волі на термін до року.

 

Читайте також: