fbpx
Політика

Громадяни нічого не втратять, якщо Держбюджет не приймуть – Бригинець

 Депутат партії «Батьківщина» Олександр Бригинець повідомив, що в тому випадку, якщо Держбюджет- 2014 не буде прийнятий, то всі будуть отримувати зарплати і пенсії такі ж, як і в грудні. Як він зазначив, незначне зростання пенсій і зарплат передбачається цим Держбюджетом лише з липня.

 «Таким чином, бюджет може бути не прийнятий і в січні, і в лютому, і в березні і т.д. і це жодним чином не відчують пенсіонери та бюджетники», – пояснив політик.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 За його словами, відчують неприйняття бюджету лише корупціонери і Беркут. Як він зазначив, ніхто не отримує такого високого зросту фінансування в період правління Януковича як міліція та інші наближені до нього персонажі.

 «Таким чином, для пересічного громадянина ніякої небезпеки при неприйнятті бюджету немає, а країна в цілому отримає від цього навіть користь, адже менше грошей буде розкрадено», – додав Олександр Бригинець.

 Як повідомив депутат, загальний Держбюджет України на 2014 рік – 395 мільярдів гривень, при цьому дефіцит бюджету – 70 мільярдів гривень.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 «Чи може існувати країна з таким божевільним дефіцитом? На жаль, досвід правління Януковича показує, що може», – сказав він.

 Олександр Бригинець вважає, правлячий режим в глибокій економічній комі, і життя в ньому штучно підтримується лише за рахунок запозичень, але шансів реанімувати його або вивести з коми немає.

Читайте також: