fbpx
Політика

Гриценко прокоментував сьогоднішнє голосування

Як розповів депутат Анатолій Гриценко, він протягом години вивчав закони, які були прийняті сьогодні, 16 січня, без будь-якого обговорення.

 «Найбільш реакційні з них – 3879, 3587, 3855, 3883, 2178, 2179. Хотів Вам коротко викласти "новели" Януковича. Відкинув таку думку, оскільки більше 10 сторінок для цього треба», – написав він у Facebook.

 Втім, Анатолій Гриценко все ж поділився своїми враженнями про закон № 3879 – Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та процесуальних законів про додаткові заходи захисту безпеки громадян.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 По-перше, як написав депутат, тепер в Україні громадянам заборонено все: Майдан, Автомайдан, мітинг, критика влади, захист порушених прав, чесна журналістика, чесне депутатство, вільний Інтернет.

 По-друге, за словами Анатолія Гриценка, все, що роблять громадяни зараз і будуть робити в майбутньому, якщо не отримають окремого спеціального дозволу влади – буде нещадно каратися владою.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Захмарними штрафом, а частіше відразу в’язницею», – підкреслив він.

 По-третє, як відзначив депутат, будь-які спроби громадян вплинути на владу, в тому числі членів сімей влади – тепер заборонені і будуть каратися ще більш нещадно, відразу в’язницею.

 «Це навіть не Росія, або Білорусь – Північна Корея…», – підсумував Анатолій Гриценко.

Читайте також: