fbpx
Політика

Влада робить все для того, щоб не дати Кличку як основному конкурентові Януковича права балотуватися на виборах – В. Кличко

В. Кличко: у мене є 100 % залізні докази, які не дадуть владі можливості заборонити мені йти у президенти.

  ЦВК завтра може звернутися до Конституційного Суду з проханням розтлумачити процедуру застосування норми Конституції щодо постійного проживання на території України до кандидатів в президенти. Про те, що він має таку інформацію, в ефірі “Радіо Свобода” заявив лідер партії “УДАР” Віталій Кличко, передає УНН з посиланням на прес-службу "УДАРу".

 “Це звернення стосується особисто мене, як кандидата в Президенти України. Влада робить все для того, щоб не дати Кличку, як основному конкуренту Януковича, права балотуватися на виборах. Однак, жодних підстав зняти мене з виборів немає”, — наголосив Кличко.

Читайте також:  На Закарпатті московські попи відкрито працюють на рф та підривають обороноздатність держави

 Лідер “УДАРу” зазначив: “Якщо ж українські суди і надалі будуть діяти за вказівкою Банкової, то ми підключимо усі можливі засоби, у тому числі звернемося до Європейського Суду, щоб підтвердити моє право балотуватися на посаду Президента України”.

 “Я маю стовідсоткові залізні докази, які не дадуть владі можливості заборонити мені йти у Президенти”, — відзначив Кличко.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 За словами лідера “УДАРу”, він готовий до непростого бою та впевнений у своїй перемозі.

 “Якщо ти готовий іти на бій і перемагати, розуміючи, що це буде непросто, ти повинен брати на себе відповідальність. Мені немає чого боятися — я працюю чесно і прозоро, і хочу змінити цю країну. Я розумію, що це велика відповідальність, і бій буде непростим, однак я готовий до нього і я впевнений у своїй перемозі”, — сказав Віталій Кличко.

 Джерело: УНН

Читайте також: