fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Тимошенко обурена жорстоким побиттям колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка

Тимошенко обурена жорстоким побиттям Луценка.

Екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко обурена жорстоким побиттям колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.  

Про це йдеться в заяві Тимошенко, розміщеному на її сайті. 

«Кілька днів тому "Беркут " по- звірячому побив Юрія Луценка. З відомих причин я не могла відреагувати відразу, проте за ці кілька днів країна вкотре побачила справжнє обличчя чинної влади», – зазначила Тимошенко, підкресливши, що  «це і керівники МВС, які ще вчора казали, що вони Юрія не били, а сьогодні з’явилося відео його побиття. Це і лікарі, які на догоду владі готові підробляти медичні висновки і порушувати клятву Гіппократа. Це і прокурори, які готові ще довго не шукати винних у побитті Юрія Луценка та інших, але готові щодня фальсифікувати справи проти тих, хто має мужність виступати проти цього режиму, проти Януковича». 

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

«Я ще раз закликаю вас – дійте! В іншому випадку будуть діяти вони», -. наголосила вона.

Тимошенко також побажала Луценку якнайшвидшого одужання, зазначивши: «Юро, ти потрібен Майдану» 

Як повідомлялося, 10 січня під будівлею Києво-Святошинського суду після винесення вироку так званим "васильківським терористам" відбулися зіткнення між протестуючими і бійцями "Беркута", в ході яких постраждав Луценко. 

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

Екс-міністру розбили голову. Як повідомила дружина Луценка, у екс-міністра діагностували струс мозку, закриту черепно-мозкову травму і численні гематоми. Він отримав 8 ударів кийком.

Прокуратура Києва за фактом побиття Луценка відкрила кримінальне провадження за статтею про перевищення службових повноважень. У той же час в МВС заперечують, що працівники правоохоронних органів били Луценка 10 січня.

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: