Р. Богатирьова дозволяє собі витрачати купу часу і грошей на “дорогі шмотки” в той час, як ситуація в сфері охорони здоров’я в Україні катастрофічна – О. Ляшко

О. Ляшко: Вчора, в робочий день, Р. Богатирьова здійснювала шопінг в одному з найдорожчих бутиків Києва.

  У середу під час брифінгу в кулуарах Верховної Ради народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко розповів журналістам, що на власні очі бачив, як міністр охорони здоров’я Раїса Богатирьова робила шопінг у одному з найдорожчих бутіків Києва, передає УНН.

 “Учора, у робочий день, упродовж кількох годин у магазині Луї Віттон здійснювала шопінг міністр охорони здоров’я Раїса Богатирьова. Зазначу, що ціна речей у цьому магазині сягає від 10 тисяч доларів”, — повідомив народний депутат, додавши, що пані Богатирьову вже не вперше помічають у цьому магазині. Причому, не саму, а в супроводі помічників, охоронців, які утримуються за державний кошт.

 Ляшка обурило те, що міністр дозволяє собі витрачати купу часу та грошей на “дорогі шмотки”, у той час як ситуація у сфері охорони здоров’я в Україні є катастрофічною, а ще й витрати на медицину у проекті бюджету на 2014 рік запропонували зменшити.

 “Я автор законопроекту про мораторій на закриття лікарень. Я рік б’юся над тим, щоб в Україні припинили закривати лікарні. Адже внаслідок цього люди мруть, як мухи. До мене кожного дня дзвонять люди, жаліються, що швидка не може приїхати — то бензину нема, то акумулятор здох. Люди в селі забули, як виглядає лікар, бо цей лікар раз на тиждень до них приходить. І за таких умов міністр охорони здоров’я дозволяє собі кілька годин вбити на шопінг у найдорожчому магазині Києва!”, — обурювався Ляшко.

Related Post

 На думку Ляшка, своїм “транжирством” пані міністр демонструє зневагу до громадян, які сидять без зарплати та пенсії, до пам’яті тих людей, які загинули, не дочекавшись вчасної медичної допомоги. “Бачили фільм Фредеріко Фелліні Dolce vita? У перекладі — солодке життя. Так ось, пані Богатирьова влаштувала Dolce vita на смертях українських громадян. Бо, думаю, що ті тисячі доларів, які вона просаджує у магазинах і ресторанах — це відкати за тендери, коли в 5 разів дорожче купуються ліки, автомобілі швидкої за державний кошт. А ми з вами по суті змушені оплачувати оці всі походеньки Богатирьової”, — заявив Ляшко.

 Політик також додав, що вважає викладені факти достатнім аргументом для звільнення Богатирьової з займаної посади. “Я звертаюсь до прем’єр-міністра Азарова, до президента Януковича з вимогою прийняти рішення про звільнення Богатирьової з посади міністра охорони здоров’я. На цій посаді має бути людина, яка днюватиме та ночуватиме на роботі, щоб вирішувати проблеми галузі”, — зазначив народний депутат.

 Джерело: УНН

Leave a Comment