fbpx
Футбол

Андрій Шевченко про «Золотий м’яч» Кріштіану Роналду: Моя думка – все справедливо

Один з найуспішніших українських футболістів Андрій Шевченко висловив свою думку щодо результатів голосування за кращого футболіста світу. Нагадаємо, що 13 січня в Цюріху було названо ім’я володаря «Золотого м’яча». Ним став португалець Кріштіану Роналду. На отримання «Золотого м’яча» за підсумками футбольного сезону 2013 року в черговий раз претендував аргентинець Ліонель Мессі, а також лідер мюнхенської «Баварії» і збірної Франції Франк Рібері.

 На думку Андрія Шевченка, в розподілі місць у боротьбі за звання кращого футболіста світу «все вирішили листопадові ігри плей-офф». Колишній нападаючий збірної України вважає, що ці матчі Кріштіану Роналду провів яскравіше за всіх. «За рахунок того, що Португалія потрапила на чемпіонат світу, він і заслужив "Золотий м’яч" більше, ніж будь-який інший гравець», – підкреслив Андрій Шевченко.

 «Моя думка – все справедливо», – зазначив Шевченко і додав, що Кріштіану Роналду вдалося стати кращим завдяки своєму бажанню грати, а також за рахунок бомбардирських здібностей. Крім того, як зазначив Андрій Шевченко, Кріштіану Роналду – це лідер збірної Португалії і свого клубу. «А бути лідером такого клубу, як "Реал", дуже непросто», – підкреслив Андрій Шевченко, який отримував «Золотий м’яч» в 2004 році.

 Зазначив Андрій Шевченко і те, що на сьогоднішній день важко претендувати на отримання "Золотого м’яча", «… враховуючи, що є два таких гравці, як Мессі і Роналду».

 За матеріалами: terrikon.com, Wikipedia.org

Читайте також: