fbpx
Право

Адвокати вирішують питання про фальсифікацію результатів експертизи на вміст алкоголю в крові Луценка – Л. Сарган

 

Адвокати Ю. Луценка займаються справою про фальсифіковані результати його аналізу на вміст алкоголю в крові – спікер.

 Питання щодо фальсифікації результатів експертизи на вміст алкоголю у крові Юрія Луценка вирішують адвокати. Про це УНН повідомила речник екс-міністра Лариса Сарган.

 За її словами, вчора, 14 січня, дружина Ю.Луценка Ірина в ефірі “Громадського телебачення” зазначила, що результати аналізів на вміст алкоголю у крові Ю.Луценка, що робили у Київській міській наркологічній клінічній лікарні “Соціотерапія”, — сфальсифіковано.

 “Ірина Луценко про це сказала. І наразі вирішенням питання щодо фальсифікованих результатів аналізу крові Ю.Луценка у клініці „Соціотерапія“ займаються адвокати. Які кроки будуть надалі — поки що про це сказати не можу. Наразі з даного питання працюють адвокати”, — сказала Л.Сарган.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Нагадаємо, головний лікар Київської міської наркологічної клінічної лікарні “Соціотерапія” Володимир Ярий заявив, що у крові колишнього міністра внутрішніх справ виявили алкоголь після його шпиталізації внаслідок побиття в ніч на 11 січня.

 Як сказав він в ефірі одного з українських телеканалів, токсикологічне дослідження крові Луценка, доставленої до “Соціотерапії” з клініки “Борис”, де перебуває колишній міністр, засвідчило, що 10 січня той перебував у стані алкогольного сп’яніння. Це, як виглядає, була перша заява, що офіційно звинуватила Луценка у сп’янінні під час сутички зі спецзагоном “Беркут”, у перебігу якої він потерпів.

 Раніше дружина політика, народний депутат Ірина Луценко заперечувала, що її чоловік перед тими подіями вживав алкогольні напої. Але, за її словами, і сам Луценко, і вся його родина останніми днями вживають ліки зі вмістом алкоголю “Гівалекс” як засіб від застуди горла.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Нагадаємо, увечері 10 січня і в ніч на 11 січня в Києві сталися сутички в залі Києво-Святошинського районного суду, де винесли вирок у справі так званих “васильківських терористів”, біля судового приміщення, а потім і на проспекті Перемоги неподалік суду. Під час цих сутичок потерпіли і активісти, серед них кілька народних депутатів-свободівців та політик Юрій Луценко, і бійці спецзагону “Беркут”.

 Джерело: УНН

Читайте також: