fbpx
Шоу-бізнес

Енн Хетеуей травмувалася на Гаваях

Популярна актриса і зірка фільму «Диявол носить Prada» Енн Хетеуей травмувалася на Гаваях, поранивши ногу, проте, на щастя, травма виявилася незначною.

 Енн Хетеуей мало не потонула в Тихому океані під час свого відпочинку на Гаваях, куди вона прилетіла разом зі своїм чоловіком Адамом Шульманом.

 Все відбулося на пляжі, коли Енн Хетеуей, залишивши свого чоловіка, вирушила в одиночне плавання. Лише через декілька хвилин Енн Хетеуей відчула, що її забирає в океан. Вона була не в силах впоратися з течією і тому стала кликати на допомогу і махати руками. Актрису помытив серфер, який і кинувся рятувати потопаючу.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Під час того, як актрису рятували, вона поранила ногу об один з прибережних рифів. На щастя травма актриси виявилася несерйозною. Після наданої медичної допомоги, Енн продовжила свій відпочинок на пляжі і навіть зробила кілька фотографій з шанувальниками.

 Нагадуємо, що Енн Хетеуей – американська популярна актриса і співачка, володарка премії «Еммі», «Золотий глобус», «BAFTA», а найголовніше – «Оскар» за роль другого плану в картині «Знедолені».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 За матеріалами: НТВ

Читайте також: