fbpx
Новини Євромайдана

Зорян Шкіряк вважає, що спроба штурму барикади на Майдані була репетицією

 Член ради ВО «Майдан» Зорян Шкіряк підтвердив раніше поширену депутатом Іриною Геращенко інформацію про те, що одну з барикад Майдану, розташовану з боку КМДА, намагаються штурмувати.

«Увага! Тільки що на нашій далекій барикаді (ЦУМ) відбулася спроба провокації», – написав він у Facebook.

Як розповів Зорян Шкіряк, «обурені кияни» прийшли «зачищати Київ від барикад». За його словами, було близько 20 -ти осіб різного віку. При цьому він зазначив, що всі вони вже розійшлися.

Водночас, Зорян Шкіряк вважає, що це була лише репетиція.

«Янукович повинен розігнати Майдан, але зараз це зробити практично неможливо», – написав активіст.

На його думку, події надалі розвиватимуться таким чином – прийдуть люди різного віку і вимагатимуть очистити центр столиці від євромайданівців, посилаючись на те, що ті, нібито, заважають і забруднюють його. Як він зазначив, у цій групі буде більшість провокаторів – тітушки, а можливо і підготовлені жінки, які можуть почати конфлікт з охороною Майдану і спровокувати бійку.

«Хтось, раптово когось вдарить, не дай Боже, може, навіть, якусь бабусю і т.д.. Сигнал – "SOS", допомога "Агресивні євромайданівці накинулися на простих громадян"… Як наслідок, влада має відреагувати і захистити людей від "свавілля опозиціонерів". Далі все просто. Захарченко, "Беркут", знявся…», – написав Зорян Шкіряк.

При цьому він підкреслив, що йдеться про серйозні речі, до яких необхідно бути готовими.

За його словами, зараз Майдан як «кістка в горлі» у влади і тому вона буде робити все можливе для того, щоб зачистити його.

«Втім, переконаний, нічого їм не вдасться! Спокій, холодний розум і постійна бойова готовність на випадок провокацій ! Ми не відступимо! Разом – сила! Слава Україні!», – написав він наостанок.

Читайте також: