fbpx
Політика

Яценюк позбавив Кличка можливості участі в президентських виборах – Чечетов

 Коментуючи новину про те, що Вищий адміністративний суд України відмовився скасовувати рішення парламенту щодо так званої «поправки Кличка», депутат Партії регіонів Михайло Чечетов сказав, що тепер лідер партії «УДАР» позбавлений можливості балотуватися в президенти України.

Посилаючись на думку політологів, Михайло Чечетов повідомив, що вони вважають, що за депутатом «Батьківщини», який є автором поправки, стояв лідер цієї політичної сили Арсеній Яценюк. 

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Такі зміни в законодавство, ініційовані депутатом від «Батьківщини», а фактично Яценюком, на думку експертів, роблять остаточно неможливим балотування лідера «УДАРу» Віталія Кличка в президенти в березні 2015 року», – підкреслив політик.

За словами Чечетова, хоч Яценюк і не є боксером, але на політичному рингу він зумів все ж нокаутувати Віталія Кличка, позбавивши його можливості поборотися за місце президента.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Арсеній Петрович може пити шампанське – його політичний удар нижче пояса легенді українського боксу, який звик боротися чесно, досяг мети. Віталій Кличко в політичному нокауті, а пан Яценюк торжествує», – підсумував депутат.

Читайте також: