fbpx
Шоу-бізнес

Філіп Кіркоров виявився відповідальним батьком

Минулого тижня король російської естради Філіп Кіркоров покинув холодну Москву і разом зі своїми маленькими дітьми Аллою-Вікторією та Мартіном відправився на відпочинок в ОАЕ. Час від часу співак публікує у своєму Instagram знімки малюків і ділиться враженням від канікул на узбережжі Перської затоки. А сьогодні Філіп Кіркоров розповів, що як справжній люблячий батько піклується про здоров’я своїх діток. Виходячи на вулицю, вони обов’язково надягають на голови панамки, а променад здійснюють виключно з ранку, поки сонце не так палить.

 Фотографію чергової ранкової прогулянки малюків щасливий батько опублікував у своєму блозі. На ній Алла-Вікторія і Мартін, тримаючись за руки, мило гуляють по узбережжю.

 А після пляжної прогулянки Філіп Кіркоров разом зі своїми чадами відправився в торговий центр. Адже на носі – Старий Новий рік, і позбавити дітей подарунків люблячий батько не може.

 «Shoping time !)) Вибираємо Подарунки на Старий Новий Рік!!))» – підписав чергове фото в Instagram Філіп Кіркоров, на якому він посадив Аллу-Вікторію та Мартіна в шикарний дитячий автомобіль.

Читайте також: