fbpx
Футбол

«У відпустці мені зробили операцію», – Срна

Капітан донецького «Шахтаря» розповів журналістам про зимовий відпочинок і робочі будні «гірників».

Насамперед у хорвата поцікавилися, чи відчуває він велике бажання скоріше приступити до тренувань.

«У мене була невелика операція на спині, тому три тижні у відпустці я фактично не міг нічого робити. Вперше за своє життя я не бігав, і не тому, що не хотів цього, – просто не міг!», – заявив Даріо Срна.

Він зазначив, що постійно перебував на зв’язку зі своїм лікарем. Відпустку капітан «Шахтаря» провів у себе на батьківщині, з дружиною і донькою. Зокрема, Даріо зі своєю сім’єю встиг трохи відпочити на морі.

«Всі задоволені, все супер!», – додав хорват.

Крім того, капітана «Шахтаря» попросили оцінити свій стан після операції. Хорват оцінив свій нинішній стан як «нормальний». Незважаючи на це, підкреслив Срна, залишилися деякі відчуття після операції. Втім, запевнив капітан «гірників», він повернувся до своєї роботи. Незвичним залишається тільки той факт, додав Срна, що він не тренувався під час своєї відпустки.

«Вчора ми на тренуванні досить багато пробігли, сьогодні теж. Готуємося до сезону ! У ці дні в Донецьку, я думаю, основний упор тренери зроблять на фізику, а в Абу-Дабі команду вже чекають контрольні ігри», – розповів капітан«Шахтаря».

Крім того, Даріо Срну попросили прокоментувати суперників у контрольних іграх. На думку хорвата, «Шахтарю» протистоятимуть хороші противники. Він упевнений в тому, що такі матчі дозволять команді добре підготуватися до прийдешніх офіційних поєдинків. Також у капітана поцікавилися, що говорив гравцям Мірча Луческу після завершення зимової відпустки.

«Містер сподівався, що команда добре відпочила, що психологічно і фізично готова. Попереду у нас дуже непроста частину сезону: потрібно прагнути до перемог у Лізі Європи, чемпіонаті та Кубку України, а також потрапити в Лігу чемпіонів. Це наші завдання», – підсумував Срна.

За матеріалами: shakhtar.com

Читайте також: