fbpx
Політика

Чечетов підтримує дії силовиків біля Києво-Святошинського районного суду

У ході бійки, яка виникла біля Києво-Святошинського районного суду столиці ввечері в п’ятницю, 10 січня, представники правоохоронних органів діяли по-європейськи. Таку думку висловив регіонал Михайло Чечетов. При цьому він підкреслив, що в жодній цивілізованій демократичній країні світу суди не засідають і не приймають рішення під впливом натовпу, як це робиться в Україні. Регіонал нагадав, що в інших країнах правоохоронці на силу відповідають силою.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Ми, наприклад, бачили напередодні Нового року в Гамбурзі, коли поліцейські водометами і кийками приводили до тями молодчиків. Таку ж картину упокорення молодчиків спостерігали нещодавно в Греції. Тому що правоохоронці повинні стояти на сторожі закону», – зазначив Михайло Чечетов.

 Отже, він вважає, що правоохоронні органи біля Києво-Святошинського районного суду діяли за ситуації і відповідно до поточної обстановки. Точно так само, як їх європейські колеги.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: