fbpx
Економіка

Електронний кабінет для платника податків

  Для зручності та допомоги платнику у формуванні його податкових звітів та своєчасній сплаті коштів до бюджету на веб-порталі Міністерства доходів і зборів України функціонує новий онлай-сервіс – Електронний кабінет платника податків, за допомогою якого можна формувати податкову звітність.

 Відтепер платник податків, який має посилені сертифікати відкритих ключів та укладений договір про визнання електронних документів з контролюючим органом, має змогу облаштувати своє персональне автоматизоване робоче місце в Електронному кабінеті. За допомогою Електронного кабінету платник може підготувати, заповнити і надіслати звітність в електронному вигляді та одразу ж отримати квитанцію про її прийняття (або неприйняття).

Читайте також:  Великий виробник зброї з Чехії хоче інвестувати "сотні мільйонів євро" в Україну

 Зі свого робочого місця платники також можуть переглядати свої дані про стан розрахунків з бюджетом на конкретну дату та прогноз щодо платежів до кінця поточного року, користуватись «Календарем платника», який нагадуватиме про граничні терміни подання документів та сплати податків.

 Увійти до Електронного кабінету можна за адресою kpp.minrd.gov.ua або за гіперпосиланням «Електронний кабінет платника податків» шляхом авторизації за допомогою електронного цифрового підпису.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

  За матеріалами: ДПІ у Подільському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Читайте також: