fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан. Аваков заявляє про підготовку провокацій проти учасників Автомайдану

Автомойдан будуть дискредитувати допомогою підкидання наркотиків і зброї в автомобілі – А. Аваков.

   Активісти Євромайдану отримали інформацію про те, що Автомайдан будуть намагатися дискредитувати через підкидання зброї та наркотиків в автомобілі активістів. Про це на своїй сторінці в Facebook написав комендант Євромайдану та народний депутат фракції "Батьківщина" Арсен Аваков, передає УНН.

 "Автомайдан – один з найефективніших інструментів Майдану. Владі дуже не комфортно. Хлопці відважні, безкомпромісні і, перебуваючи на вістрі протестів – уразливі. Сьогодні отримали чергову інформацію про підготовку провокацій проти учасників та активістів Автомайдану. Основний напрямок атаки – дескредітація і порушення кримінальних справ, через підкидання в автомобілі наркотичних засобів і нелегальної зброї. Для здійснення цих провокацій найнята спеціальна група шахраїв для зламу машин і підкидання", – написав А. Аваков.

 За словами народного депутата, активісти Євромайдану задіють всі методи, щоби убезпечити ссебе від провокацій. "Не дозволимо жодного випадку провокації! Ми будемо оприлюднювати імена організаторів і будемо детально в кожному випадку йти на публічне висвітлення механізму провокацій. Будуть використані спеціальні механізми захисту, в тому числі нові технічні засоби викриття провокацій. Штаб національного опору попереджає правоохоронні органи про неминучу відповідальність за такого роду дії. Ми не залишимо жодного активіста один на один з бандитами в погонах. Реакція буде і зараз, і потім", – відзначив А. Аваков.

 Нагадаємо, напередодні народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Арсен Аваков змінив народного депутата Андрія Парубія на посту коменданта Майдану.

 Джерело: УНН

Читайте також: