fbpx
Політика

Тітка Кім Чен Ина в критичному стані

Тітка лідера КНДР Кім Чен Ина продовжує відчувати проблеми зі здоров’ям. Зараз вона знаходиться в критичному стані. Таку інформацію надало урядове джерело. Як повідомлялося раніше, стан Кім Ген Хі почав погіршуватися після того, як наприкінці минулого року стратили її чоловіка Чан Сон Тхека.

 «За останньою отриманою інформацією, Кім Ген Хі перенесла інфаркт. Стан її здоров’я також ускладнилося через алкогольну залежність» , – повідомляє урядове джерело.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Також нагадують, що тітка керівника КНДР у вересні- жовтні минулого року лікувалася на території Російської Федерації. Російські фахівці лікували у Кім Ген Хі захворювання ніг.

Востаннє Кім Ген Хі з’являлася на спеціальному концерті, який був організований на честь 65-річної річниці з дня заснування республіки. Відбувся даний захід ще 10 вересня минулого року. На концерті Кім Ген Хі була в компанії свого племінника і його дружини Лі Сіль Чжу.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Після цього ім’я Кім Ген Хі громадськість згадала лише один раз, коли тітку лідера КНДР включили в список учасників спеціальної похоронної комісії, яка збиралася вшанувати пам’ять Кім Чен Іра.

 За матеріалами: focus.ua

Читайте також: