fbpx
Футбол

Леоненко: “Мілевському і Алієву рано впали гроші на голову”

 Колишній гравець московського «Динамо» і національної збірної України, відомий український футбольний експерт Віктор Леоненко вважає, що в даний момент про Мілевського і Алієва говорять більше, ніж про Кріштіану Роналду і Ліонеля Мессі. Також Леоненко прокоментував можливий перехід Мілевського до складу російського футбольного клубу «Анжи».

«Може, Артем Мілевський і зможе допомогти «Анжи». Хоча, швидше за все, махачкалінському клубу вже навряд чи щось допоможе. Я не бачу від Артема Мілевського ні гри, ні голів. Зате про нього і про Алієва пишуть стільки всього. Про Мессі і Кріштіану Роналду пишуть і то менше», – висловив свою точку зору експерт одного з українських футбольних телеканалів.

За словами Леоненка, Алієву вдалося себе яскраво проявити в «Локомотиві», а Мілевський провів відмінний відрізок у київському «Динамо».

«Проте останнім часом вони нічого не показують. Це все через те, що їм на голову рано впали гроші. Гроші багато кого зіпсували. Але в цьому винні не лише футболісти, а й президенти клубів », – прокоментував ситуацію Віктор Леоненко.

За матеріалами: sovsport.ru

Читайте також: