fbpx
Шоу-бізнес

Джессіка Сімпсон вийде заміж в 2014 році

Знаменита американська співачка, актриса і телеведуча Джесіка Сімпсон в нинішньому році має намір вийти заміж за свого коханого Еріка Джонсона. Про це зірка розповіла на шоу Good Morning America.

 «У нас немає якоїсь конкретної дати, але ми точно хочемо одружитися цього року. Нам вже пора», – заявила Джессіка Сімпсон.

 До цієї важливої ​​події зірка готується вже не один місяць: щоб гідно виглядати на весіллі і влізти в красиву сукню, Джессіка Сімпсон стрімко втрачає вагу.

 «Я втратила більше 50 фунтів (приблизно 23 кг). На це мене надихає дочка. Я хочу, щоб вона брала з мене приклад», – похвалилася Джессіка Сімпсон.

 Дивлячись на дівчину, яка прийшла на шоу в чорному платті, що облягає до колін, шанувальники відзначили, що вже зараз вона виглядає чудово.

 Варто відзначити, що з Еріком Джонсоном Джессіка Сімпсон зустрічається з 2010 року. З листопада того ж року пара заручена. У 2012 році у закоханих народилася донька Максвелл Дрю Джонсон, через рік – син Ейс Кнут Джонсон. Після пологів Джессіка Сімпсон цілком віддалася материнству і перестала стежити за своєю фігурою. У результаті зірка поправилась на кілька десятків кілограмів.

 За матеріалами: starhit.ru

Читайте також: