fbpx
Шоу-бізнес

Анна Седокова поділилася секретом ідеальної фігури

Чудес в світі не буває, і красиве тіло без праці не дістається нікому. Тільки систематична і наполеглива праця, постійні фізичні навантаження – ось секрет ідеальної фігури будь-якої дівчини. У цьому впевнена популярна співачка Анна Сєдокова. Цього принципу вона дотримується завжди – і в будні, і в свята. Виконавиця не дає поблажок свого тіла і щодня займається в спортзалі, а також стежить за тим, що їсть. Секретом свого ідеального тіла, а також деякими корисними рекомендаціями, Анна Седокова поділилася зі своїми шанувальниками в Instagram.

 «1.Як би не було погано, піднімайте свою попу і в зал. Там точно стане легше. А відмовками фігурі не допомогти. 2. Підпишемо тест тут на фітнес мотивуючі сторінці (можете підглянути у мене) Щоразу, коли вони постять черговий ідеальний прес я відкладаю булочку в сторону 3. Пийте пробіотики – якщо не кефірчик, то в аптеці є маса варіантів в таблетках. Тому що гарний животик народжується не тільки в залі, а ще й на кухні))», – написала вона.

Також виконавиця радить не переїдати і не запихати в свій шлунок що попало, ніби у відро для сміття. Також вона радить щодня, вранці і ввечері, робити зарядку і приділяти цій справі хоча б 20 хв на день. Анна Седокова впевнена, якщо дотримуватися цих нескладних рекомендацій, вже через місяць вони почнуть давати свої результати.

Читайте також: