ЗМІ: Артем Мілевський може перейти в «Анжи»

Цікава інформація з’явилася сьогодні щодо можливого місця продовження спортивної кар’єри українським форвардом Артемом Мілевським. Раніше ми повідомляли про те, що екс- футболіст київського «Динамо» і збірної України Артем Мілевський більше не гратиме в турецькому «Газіантепспор» у зв’язку з припиненням дії трудової угоди. Також повідомлялося, що українцеві турецький клуб запропонував виплатити компенсацію в розмірі 100 тисяч євро.

 А сьогодні повідомляється про те, що Артем Мілевський може перейти в махачкалінський "Анжи" – команду, яка в даний момент займає останнє місце в турнірній таблиці РФПЛ. Днями в ЗМІ писали про те, що з пропозицією про співпрацю до Мілевського звертався харківський «Металіст», але футболіст переходити в клуб з Харкова відмовився. З посиланням на sportanalytic.com повідомляється, що представники українського футболіста розглядають можливість переходу Мілевського в "Анжи".

Related Post

 Раніше ми повідомляли про можливе працевлаштування в махачкалінському клубі колишнього партнера Артема Мілевського Олександра Алієва. Інформацію про інтерес до Олександра Алієва з боку «Анжи» підтвердив головний тренер махачкалинського клубу Гаджі Гаджієв, а сам Олександр Алієв так прокоментував інформацію про своє можливе повернення в російську футбольну першість: «В даний момент можу сказати лише одне: пропозиція від махачкалинського "Анжи" дійсно є. Зараз ми ведемо переговори з представниками російського клубу».

За матеріалами: terrikon.com

Leave a Comment