fbpx
Шоу-бізнес

Анна Заворотнюк відпочиває на Мальдівах

Поки відома російська актриса і телеведуча Анастасія Заворотнюк намагається заробити гроші на корпоративах та святкових заходах, її дочка Анна ніжиться під променями теплого сонця на Мальдівах. Про це стало відомо з блогу Анни Заворотнюк в Instagram.

 Дівчина повідала шанувальникам, що про такий райський відпочинок мріяла все життя. І, незважаючи на те, що політ до мрії був довгим і важким, це було того варте. Також Анна Заворотнюк опублікувала кілька знімків з райського острова, на якому вона купається, загоряє і просто насолоджується неймовірним відпочинком.

 Варто відзначити, що Мальдіви в останні роки стали найпопулярнішим місцем відпочинку серед вітчизняних і зарубіжних знаменитостей. Тут люблять відпочивати сімейство Бекхемів, Анастасія Волочкова, Ольга Бузова з чоловіком Дмитром Тарасовим. Деякі тут навіть одружуються. Наприклад, нещодавно на Мальдівах вийшла заміж за відомого футболіста Федора Смолова Вікторія Лопирьова, а герої реаліті-шоу «Дом- 2» Аліана Устиненко та Олександр Гобозов провели на островах свій медовий місяць і теж зіграли весілля.

Читайте також: