Альона Водонаєва вперше відпочиває по-справжньому

Кілька днів тому відома російська телеведуча Альона Водонаєва разом зі своєю подругою Айзою Долматовою вирушила на відпочинок у теплі краї. Першим місцем їх дислокації став екзотичний острів Шрі-Ланка. Тут дівчата не тільки загоряють, купаються і насолоджуються місцевою природою, а й освоюють майстерність серфінгу. У блозі Instagram Альона Водонаєва зізналася шанувальникам, що вперше за довгі роки відпочиває по-справжньому. Адже, пояснила телезірка, хоча вона дуже багато подорожує по різних країнах світу, в основному це пов’язано з її роботою. Навіть будучи з Богданом у Франції, Альона Водонаєва по-справжньому відпочити не змогла, адже весь час приділяла синові.

Related Post

 «Я, правда, вперше за довгий час відпочиваю по-справжньому. За три місяці літа у Франції, я скупалася в морі 4 рази. Відпочинок з дитиною це не відпочинок, це життя, яке цілком і повністю крутиться по режиму Богдана: вранці сніданок, море, ігри на дитячому майданчику, обід – денний сон (час, коли можна видихнути і попити кави на самоті) 4-х годинна прогулянка морем, вечеря, читання, заняття тощо. Плюс всякі походи на ринки, в магазини, поїздки та розваги для Бо. А до цього моє море було тільки в Мексиці. Та це була робота, з одним вихідним на тиждень. І я дуже сумувала за домом, тому не розслаблялася по-справжньому ні на секунду» – розповіла Альона Водонаєва.

 А на Шрі-Ланці, зізналася Альона Водонаєва, вона почувається чудово і вільно. А ще телезірка мріє так відпочивати хоча б два рази на рік. Вона дуже заздрить людям, у яких це виходить.

Leave a Comment