fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Організатори Автомайдану вибачилися за мітинг біля квартири Табачника

Активісти Автомайдану, які раніше вирішили пікетувати квартиру глави Міносвіти Дмитра Табачника, насправді мітингували під звичайною квартирою. Ця квартира не має ніякого відношення до міністра освіти України. Про це стало відомо від організатора Автомайдану Дмитра Булатова. Активіст заявив про це на своїй особистій сторінці в соцмережі Facebook.

«Вчора відбулася поїздка на Ярославів Вал до міністра освіти Дмитра Табачника. На жаль, ми промахнулися. Інформація про адресу Дмитра Табачника була отримана від одного з депутатів. Автомайданівці жалкують про допущену помилку», – сказано у зверненні Дмитра Булатова.

Крім того, Дмитро Булатов від імені всіх «Автомайданівців» попросив вибачення у жителів квартири, яка знаходиться за адресою вулиця Ярославів вал, 28.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

«Просимо вибачити нас за заподіяні незручності і моральний збиток», – додав він.

Після цього Дмитро Булатов пояснив, що головна мета такої акції – це захист життя, здоров’я і законних інтересів громадян.

Через допущену помилку, запевнив активіст, учасники Автомайдану готові чергувати біля під’їзду з «постраждалою квартирою» цілодобово. Зокрема, пояснив Булатов, активісти готові охороняти і захищати «постраждалих громадян» стільки, скільки буде потрібно.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Також у Дмитра Булатова поцікавилися, звідки активісти отримали інформацію про адресу Дмитра Табачника. За його словами, учасники Автомайдану отримали інформацію про місце проживання міністра від одного з народних депутатів. Чому адреса Табачника була надана некоректно, додав Булатов, ще потрібно буде з’ясувати.

Мешканка київської квартири, під якою учасники Автомайдану і влаштували пікет, стверджує, що живе в тому будинку з 1996 року. Втім, з тих пір ні в цьому будинку, ні в цій квартирі український міністр не проживав.

За матеріалами: facebook.com, pravda.com.ua

Читайте також: