fbpx
Футбол

ЗМІ: Роберт Левандовський буде отримувати в «Баварії» 8 мільйонів євро на рік

Увечері 4 січня з’явилася інформація про те, що лідер дортмундської «Боруссії» і національної команди Польщі, один з найяскравіших нападників останніх років Роберт Левандовський поставив свій підпис під трудовою угодою із найсильнішою командою Європи за підсумками сезону-2012/2013 – мюнхенською «Баварією».

ЗМІ, з посиланням на офіційний сайт мюнхенського клубу, повідомляли про те, що Роберт Левандовський підписав з « Баварією» п’ятирічний контракт. Дія трудової угоди футболіста і мюнхенського клубу розрахована до 30 червня 2019 року.

Відзначимо, що Роберт Левандовський приєднається до своєї нової команди в кінці поточного сезону, тобто, коли закінчиться дія трудової угоди польського футболіста з його нинішньою командою – дортмундською «Боруссією».

Сьогодні ЗМІ, з посиланням на видання Bild, пишуть про те, що заробітна плата Роберта Левандовського у мюнхенській «Баварії» складе вісім мільйонів євро на рік, що на два мільйони менша, ніж зарплати лідерів «Баварії» Франка Рібері та Бастіана Швайнштайгера. Нагадаємо, що Роберт Левандовський захищає кольори дортмундської «Боруссії» з 2010 року. У цю команду футболіст перейшов з польського клубу «Лех».

За матеріалами: isport.ua Фото: espn.go.com

Читайте також: