fbpx
Футбол

Мілевський розірве контракт з «Газіантепспором» за 100 тисяч євро, – ЗМІ

Український форвард отримав від турецького «Газіантепспора» компенсацію в розмірі 100 тисяч євро за дострокове розірвання контракту.

 Як стверджує видання Gaziantep Olay Haber, 28-річний український нападаючий Артем Мілевський погодився розірвати договір з «Газіантепспором». Втім, розірвати контракт українець готовий тільки після того, як отримає обіцяну компенсацію.

 Вся справа в тому, що після переходу в табір «Газіантепспора» колишній гравець «Динамо» і збірної України жодного разу так і не отримав заробітної плати. Нагадаємо, що за контрактом оклад Артема Мілевського в «Газіантепспор» складав 800 тисяч євро на рік. Саме тому у екс-форварда «Динамо» з’явилися серйозні претензії до керівництва турецького клубу.

 Стало відомо, що головний кандидат на пост президента «Газіантепспора» вже зараз приступив до виконання зобов’язань. Зокрема, українцю запропонували виплатити компенсацію в розмірі 100 тисяч євро. Таку компенсацію Мілевський повинен отримати за дострокове розірвання контракту з «Газіантепспором». В іншому випадку, справа може дійти і до ФІФА.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: