fbpx
Футбол

«Хотів би побачити Алана Дзагоєва в європейському топ-клубі», – батько

Елізбар Дзагоєв, батько півзахисника московського ЦСКА і збірної Росії Алана Дзагоєва, розповів про те, яким він бачить футбольне майбутнє свого сина.

«Звичайно ж, я б дуже хотів побачити Алана Дзагоєва в складі європейського топ -клубу. Я думаю, що про це мріє кожен футболіст, і в цьому плані мій син не є винятком», – стверджує батько російського футболіста.

Втім, нагадав батько Дзагоєва, на сьогоднішній день московський ЦСКА за своїм статусом – це найкращий футбольний клуб у Росії. За словами батька футболіста, для Алана Дзагоєва є великою честю виступати за такий сильний клуб.

«Він комфортно себе почуває у складі ЦСКА», – запевнив батько Алана.

Крім того, батько Дзагоєва розповів і про відносини свого сина з президентом московського ЦСКА Євгенієм Гінером. Елізбар Дзагоєв стверджує, що у його сина прекрасні відносини з президентом «армійців».

«Я не сумніваюся, що вони разом приймуть правильне рішення з приводу майбутнього мого сина», – підкреслив Елізбар Дзагоєв.

Після цього батько футболіста розповів, що, на його думку, є найбільш важливим для Алана. Елізбар Дзагоєв вважає, що його син повинен продовжувати наполегливо працювати, показуючи свої найкращі якості у складі московського ЦСКА і збірної Росії.

Варто відзначити, що раніше генеральний директор ЦСКА Роман Бабаєв розкритикував гру Алана Дзагоєва. Зокрема, Бабаєву не сподобалася гра Дзагоєва в матчі з «Вікторією» (Плзень). У тому матчі Дзагоєв залишив свою команду в меншості, отримавши червону картку. Бабаєв нагадав, що Дзагоєв вже не вперше отримує червону картку.

«Клуб проведе серйозну роботу, не обмежившись одними великими фінансовими штрафами, тому що так тривати не може, це абсолютно неприпустимо», – заявив генеральний директор ЦСКА.

За матеріалами: sports.ru

Читайте також: