fbpx
Політика

Яценюк впевнений, що вибори в 2015 році будуть складними, а президентом стане опозиціонер

А. Яценюк не сумнівається, що президентом в 2015 році стане опозиціонер.

  Лідер фракції ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк не сумнівається, що на президентських виборах у 2015 році перемогу отримає кандидат від опозиції. Про це він сказав в інтерв’ю "5 каналу", повідомляє УНН.

 "У 2015 році будуть конституційні вибори президента України. Будуть протоколи дільничних, окружних комісій і ЦВК. Будуть підраховані голоси за цими протоколами і у мене немає сумніву, що кандидат від опозиції – виграє", – наголосив він.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 А. Яценюк також зазначив, що у 2015 році буде боротьба за те, щоб захистити результати голосувань і саме для цього, за його словами, зараз засноване об’єднання "Майдан". "Ми маємо рік на те, щоб приготуватись до проведення президентських виборів, на те, щоб ті сотні тисяч людей, які були на Майдані, доклали свої зусилля для роботи в комісіях, для роботи в якості спостерігачів, агітаторів і для того, щоб приїхати сюди до Києва в ніч, коли будуть рахувати голоси і коли буде визначатись, хто ж виграв президентські вибори і захистити вибір мільйонів українців", – додав він.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 А. Яценюк також висловив думку, що президентські перегони у 2015 році, будуть вкрай складними.

Джерело: УНН

Читайте також: