fbpx
Без категорії

Яна Романова сподівається на успіх у пасьюті

У німецькому місті Оберхофі триває четвертий етап Кубка світу з біатлону, і в суботу пройдуть гонки переслідування у чоловіків і жінок. Напередодні відбулася спринтерська гонка у жінок, в яких білоруська спортсменка Дарина Домрачева здобула перемогу.

 У росіянок кращий результат виявився у Яни Романової, яка зайняла 11-місце. Яна Романова свій виступ у спринті на етапі Кубка світу в Оберхофі оцінила так: "В цілому своїм 11 місцем я задоволена. На стрільбі лежачи я допустила два промахи. Це, звичайно, зіграло велику роль. Я дуже засмутилася і подумала, що буде дуже складно поборотися з двома промахами. Лідери добре пройшли стійку. В таких погодних умовах було складно стріляти. З двома штрафними колами можна визнати стрільбу задовільною".

 Спортсменка відзначила, що в Оберхофі завжди важко бігти, і тому вона задоволена своїм 11-м місцем, проте вона очікує, що буде цікавий пасьют і сподівається на хороший результат для себе. Романова стартує в гонці переслідування 11-ю, після неї на дистанцію відправиться Ольга Вілухіна, що зайняла в спринті 15-е місце.

Яна Романова сподівається на успіх у пасьюті (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: