fbpx
Право

Я писала листи прем’єр-міністру Ю. Тимошенко з проханням зупинити С. Власенка і не отримала допомоги – Н. Окунська

Н. Окунська: Я писала листи прем’єр-міністру Ю. Тимошенко з проханням зупинити С. Власенко і не отримала допомоги.

   Наталія Окунська, екс-дружина захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка, на своїй сторінці в мережі Facebook написала, що "якщо Юлія Володимирівна так щільно втрутилася в наш багаторічний конфлікт, прикриваючи його беззаконня, для неї та її підтримки я освіжу пам’ять, як у 2009 і в 2010 році я писала їй неодноразово відкриті листи, як Прем’єр-міністру, з проханням зупинити Власенко і не отримала навіть ніякої відповіді", передає УНН.

 "Один з листів я віддала їй з рук в руки, дивлячись в очі і вона пообіцяла допомогти! Але, як звичайно, нічого не зробила. Зараз їй вистачає совісті втручатися?! Вона не допомогла матері і жінці, а зараз оголошує мені особисту війну, звинувачуючи в "політичних репресіях" ?! Це говорить тільки про повну відсутність хоч чогось людського … Дата цього відкритого листа 21 січня 2010. Ви без зусиль знайдете його в Інтернеті. Перший лист я написала 27 серпня 2009 року. Про які "репресії" ми говоримо і хто, насправді і проти кого їх почав, Юлія Володимирівна?", – написала Н. Окунська.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Як повідомляв УНН, Печерський районний суд Києва переніс підготовче засідання у справі Сергія Власенка щодо побиття його колишньої дружини Наталії Окунської на 11 годину 10 січня у зв’язку з допуском його нового адвоката Ганни Боряк.

 Нагадаємо, на початку листопада минулого року стало відомо що Сергій Власенко звинувачується у завданні тілесних ушкоджень своїй колишній дружині Наталії Окунській у 2008, 2010 та 2012 роках. Йому інкримінують скоєння злочину за ч. 1, ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) і ч. 1 ст. 126 (побої та мордування) КК України. Так, 11 листопада Власенка викликали на допит до Генпрокуратури, де пред’явили обвинувачення у вчиненні злочину. Тоді ж Печерський райсуд Києва обрав Власенку запобіжний захід у вигляді застави у сумі майже 23 тисячі гривень. Також, суд зобов’язав Власенка протягом двох місяців щопонеділка і щочетверга з 9.00 до 11.00 прибувати до Головного слідчого управління Генпрокуратури та відмічатися. Разом з тим, суд зобов’язав Власенка з метою запобігання ухилення від співпраці зі слідством здати слідчому Генпрокуратури на зберігання свій закордонний паспорт та інші документи, які можуть надати йому можливість виїзду за кордон. Водночас судом Власенку заборонено залишати територію Києва, за винятком виїзду до Харкова, для виконання функцій захисника Тимошенко.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Додамо також, що представники опозиції у зв’язку з цим розповсюдили заяву, що справа проти Власенка — це нова хвиля політичних переслідувань.

 Джерело: УНН

Читайте також: