fbpx
Політика

С. Власенко пояснив чому Юлія Тимошенко проти єдиного кандидата від опозиції на наступних президентських виборах

С. Власенко: Ю. Тимошенко навіть себе не бачить єдиним кандидатом від опозиції на виборах президента.

  Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук розмістив повідомлення в якому роз’яснює чому Юлія Тимошенко проти єдиного кандидата від опозиції на наступних президентських виборах, повідомляє УНН.

 “Декілька слів щодо позиції Юлії Тимошенко у відношенні так званого „єдиного кандидата“

 1. Позиція ЮВ не обґрунтована можливістю її участі у виборах. ЮВ не вважає, що будь-хто (в тому числі і вона) повинен бути єдиним кандидатом.

 2. Єдиний кандидат Одразу стане мішенню для влади”, — повідомив С.Власенко. Він пише, що “Єдиний кандидат стане об’єктом найчорнішої, найцинічнішої пропагандистської атаки. Такі атаки перманентно відбуваються по відношенню до самої ЮВ. Влада вже розпочала такі атаки і на Арсенія Яценюка і на Віталія Кличка і на Олега Тягнибока. Єдиний кандидат в декілька разів спростить це завдання для влади”.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Крім того, як пише захисник Ю.Тимошенко, влада висуне десяток технічних кандидатів, а єдиний кандидат буде знятий через суд після закінчення строків на реєстрацію.

 “І це буде презентовано, як зняття лише „одного із багатьох опозиційних кандидатів“. Цю технологію Янукович відкатав на прикладі 94 округу. Це ж очевидно… Підстави для зняття „єдиного кандидата“ , хто б ним не був (для їх пояснення світу) будуть знайдені. Щодо ЮВ — це нібито наявність непогашеної судимості, хоча стаття 103 Конституції України такого обмеження НЕ містить, щодо Віталія Кличка — це нібито не проживання в Україні впродовж 10 років (підготовка до цього вже ведеться) тощо”, — написав С. Власенко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Нагадаємо, 29 березня 2015 року в Україні мають відбутися чергові вибори Президента. Вже не перший місяць обговорюється питання щодо можливості висунення єдиного кандидата від трьох опозиційних сил (“Батьківщина”, “Свобода”, “УДАР”). Однак поки що це питання залишається відкритим. 30 грудня 2013 року громадська рада Євромайдану звернулась до представників опозиційних сил з вимогою до 10 січня 2014 року визначитися з висуненням єдиного кандидата.

 Джерело: УНН

Читайте також: