fbpx
Футбол

Суареса порівняли з «брудним вуличним щуром»

Головний тренер англійського клубу «Олдхем» Лі Джонсон розхвалив форварда «Ліверпуля» і збірної Уругваю. Нагадаємо, що «Олдхем» і «Ліверпуль» зустрінуться в рамках Кубка Англії.

«Луїс Суарес змахує на брудного вуличного щура. У цій характеристиці немає нічого поганого», – заявив Лі Джонсон.

На думку тренера «Олдхема», уругвайський бомбардир «крутий і жахливий». Саме тому, міркує тренер, більше Луїсу Суаресу нічого не потрібно, тому що він переможець. Зокрема, підкреслив Лі Джонсон, у Луїса Суареса є бажання завтра грати краще, ніж учора.

Лі Джонсон нагадав, що грав проти уругвайця у складі «Брістоль Сіті». У тому матчі Луїс Суарес забивав, а Лі Джонсон провалив гру. Наставник «Олдхема» відзначив, що після того матчу не міг вгамуватися, задаючи себе різні питання.

«Що це за хлопець? Звідки він взявся? Я розумів, що повинен був просто перехоплювати м’ячі, але не міг цього зробити, він був занадто хороший», – підкреслив Лі Джонсон.

Тепер Луїс Суарес буде грати і з «Олдхем». Одне відчуття від цього, як запевнив тренер, змушує відчувати себе простим вболівальником. Багато хто може говорити, додав він, що Суареса потрібно закрити.

«Однак потрібно розуміти, що поки ти робиш крок, він пробігає милю», – підсумував Лі Джонсон.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: