fbpx
Шоу-бізнес

Джамала починає життя з чистого аркуша

Популярна українська співачка Джамала вирішила почати життя з чистого аркуша. І перше, що вона зробила в новому, 2014 році, – звільнила всіх своїх музикантів. Тепер співачка шукає нових людей, які могли б ідеально вписатися в її колектив.

 «Хочу почати цей рік з чистого аркуша. Шукаю талановитих, професійних музикантів, які не втратили інтерес до музики. Для мене музика – це храм, і всі, хто знаходяться в ньому разом зі мною, повинні бути чисті в справах і думках, і залишити свою гординю і марнославство за його стінами. Також дуже важливо, щоб вони були освіченими, комунікабельними і доброзичливими:)», – написала Джамала на своїй сторінці в соцмережі.

 При цьому співачка уточнила, що на даний момент їй потрібні барабанщик, бас-гітарист, гітарист, клавішник і бек- вокалісти.

 Також вона ще раз привітала всіх з Новим роком і побажала любові і щастя. Нагадаємо, напередодні Джамала у своєму блозі похвалилася подарунком, який отримала на Новий рік. Співачка стала господинею милого песика на прізвисько Баду.

Читайте також: