fbpx
Футбол

Олександр Алієв може перейти в «Анжи» (Махачкала)

Екс-футболіст збірної України Олександр Алієв в зимове міжсезоння може знову опинитися в клубі, що представляє російську Прем’єр-лігу. Повідомляється, що переговори з українським футболістом ведуть представники махачкалінського «Анжи» – команди, яка за підсумками російської футбольної першості пішла на зимову перерву, замикаючи турнірну таблицю.

 Інформацію про інтерес до Олександра Алієва з боку «Анжи» підтвердив головний тренер махачкалинського клубу Гаджі Гаджієв. «Ми дійсно ведемо переговори про придбання Алієва, він висловив зацікавленість у тому, щоб допомогти "Анжи" видертися з небезпечної зони в турах, що залишилися до фінішу чемпіонату», – наводять сьогодні засоби масової інформації слова наставника аутсайдера російської Прем’єр-ліги. На думку Гаджиєва, його команді Олександр Алієв може бути корисний, особливо, враховуючи досвід українського футболіста.

 Олександр Алієв відомий футбольним уболівальникам виступами за київське «Динамо», дніпропетровський «Дніпро» і московський «Локомотив». Олександр Алієв грав у складах молодіжної та юнацької збірних України. Футболіст також неодноразово викликався під прапори головної футбольної команди країни.

Відзначимо, що раніше в ЗМІ з’являлася інформація про нібито зацікавленість в послугах Олександра Алієва з боку «Габалі», в якій головним тренером в даний момент працює російський фахівець Юрій Сьомін, а також з боку представника української Прем’єр-ліги, що займає тринадцяте місце в турнірній таблиці УПЛ ужгородської «Говерли».

 Нещодавно ми повідомляли про те, що колишній одноклубник Олександра Алієва  Артем Мілевський покинув «Газіантепспор» у зв’язку з припиненням дії трудової угоди між українцем і турецькою футбольною командою.

 За матеріалами: sport.ua

 

Читайте також: