fbpx
Політика

Депутат від “Батьківщини” подав до суду на Віталія Кличка

 Лідер опозиційної партії «УДАР» Віталій Кличко зобов’язаний надати суспільству відкриту інформацію про те, в яких стосунках він перебуває з іноземними державами. Про це сьогодні, 3 січня, на своїй сторінці в соціальній мережі написав депутат Одеської обласної ради Василь Задорожнюк. Відзначимо, що Задорожнюк перебуває в іншій опозиційній партії – «Батьківщина».

 За словами одеського депутата, він звернувся до суду з позовом на лідера «УДАРу» . Задорожнюк хоче дізнатися, чи немає у Кличка права постійного проживання в зарубіжних державах.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «До мене неодноразово зверталися виборці, які задавали питання про наявність у Віталія Кличка права постійного проживання в Сполучених Штатах Америки та Німеччині. У грудні минулого року я особисто звернувся до нього з цим запитом. Однак він вирішив проігнорувати запит з цього приводу», – прокоментував ситуацію депутат Одеської обласної ради.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 На думку Василя Задорожнюка, якщо Віталій Кличко не хоче відповідати на це просте питання – значить йому насправді є, що приховувати від своїх виборців.

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: