fbpx
Футбол

«Барселона»: Вальдес і Мессі повернулися в стрій

Два гравці основного складу каталонської «Барселони» можуть повернутися на поле.

Нагадаємо, що Віктор Вальдес пропустив якийсь час через травму, яку отримав у грі за збірну Іспанії. Зокрема, воротар «Барселони» і збірної Іспанії перебував у лазареті ще з листопада 2013 року. Втім, 3 січня в прес-службі «блаугранас» повідомили про те, що Віктор Вальдес повністю відновився від травми і готовий вийти на поле. Не виключено, що 31-річний іспанський голкіпер зіграє в матчі іспанської Прімери проти «Ельче» вже найближчим часом.

Зіграти в це неділю з «Ельче» може і лідер «Барселони» Ліонель Мессі. Форвард «Барселони» і збірної Аргентини пропустив близько двох місяців через травму підколінного сухожилля. Пошкодження аргентинець отримав ще в середині листопада, коли «Барселона» грала проти «Бетіса».

Відзначимо, що днями представники «блаугранас» повідомили про те, що аргентинський бомбардир вже відновив командні тренування. Ближче до неділі в клубі планують оголосити про те, чи зіграє Ліонель Мессі з «Ельче». Раніше планувалося, що Мессі вийде на поле 11 січня 2014 року до грі проти «Атлетіко».

Додамо, що нападаючий каталонської «Барселони» Ліонель Мессі розповів іспанським журналістам про своє відновлення після чергової травми.

«Це величезна радість – знову тренуватися з моїми товаришами по команді. Я відчуваю себе відмінно», – заявив Ліонель Мессі.

Раніше повідомлялося, що Ліонель Мессі повернувся до столиці Каталонії з Аргентини. На батьківщині Ліонель Месії пройшов повний курс реабілітації після травми. Варто відзначити, що результати дослідження після курсу реабілітації виявилися обнадійливими. Після прибуття до Барселони аргентинець відразу ж взяв участь у вечірньому тренуванні команди.

За матеріалами: isport.ua, sports.ru

Читайте також: