fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Творець костюма Людини-павука випав з вікна готельного номера

За повідомленням бельгійського видання De Morgen, 40-річний модельєр Стейн Хелсен, відомий як творець костюма Людини-павука, випав з вікна готелю Royal Windsor в Брюсселі в ніч з 31 грудня на 1 січня. Зараз життя дизайнера поза небезпекою, у нього діагностовано переломи таза і зап’ястя. Його стан оцінюється як середньої тяжкості.
 
За словами очевидців, Хелсен впав на дах автомобіля, припаркованого біля готельного під’їзду. Деякі стверджують, що це була спроба суїциду, оскільки раніше дизайнеру був поставлений діагноз «синдром емоційного вигорання» (емоційне виснаження і байдужість до своєї роботи). Можлива і кримінальна складова – у всьому має розібратися слідство.
 
Стейн Хелсен – потомствений кутюр’є. Він успадкував бельгійську фірму з пошиття одягу Helsen, засновану в 1939 році його дідом. Модельєр керував компанією разом зі своєю сестрою та двома братами. Крім костюма Людини-павука Хелсен в 2012 році створив форму для бельгійської Олімпійської збірної, його одяг носять Роббі Вільямс, Хью Грант, Кіану Рівз, Ленні Кравіц і багато інших зірок.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 

Костюм Людини-павука від Хелсена (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: