fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Теракти у Волгограді. У розслідуванні двох вибухів є результати – НАК

У даний момент робота з розслідування недавніх терактів у Волгограді продовжується. Крім того, вже є певні результати в розслідуванні вибухів. Про це в четвер, 2 січня, повідомили представники Національного антитерористичного комітету.

 «Компетентні відомства всі ці дні продовжують всебічну роботу з розслідування терактів, скоєних у Волгограді 29 і 30 грудня 2013 року, яка вже дає певні результати», – заявили в комітеті.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Нагадаємо, що менш ніж за одну добу у Волгограді сталося два вибухи. Зокрема, вибухи прогриміли на вокзалі і в одному з тролейбусів. Експертами ці вибухи були класифіковані як теракти.

 Вибух на Волгоградському залізничному вокзалі пролунав у неділю, 29 грудня, о 12:45 ( за московським часом). Пізніше в Національному антитерористичному комітеті розповіли, що вибуховий пристрій привів в дію терорист-смертник. Відзначимо, що потужність вибуху склала близько 10 кілограмів у тротиловому еквіваленті.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Після цього, вранці 30 грудня, у тролейбусі № «15» у Волгограді стався другий вибух. Вибуховий пристрій активували неподалік ринку, який знаходиться в Дзержинському районі міста. Вибух стався в переповненому тролейбусі, який рухався в годину пік у центр міста.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: