fbpx
Новини світу

Політ на Марс. 26 українців і 52 росіянини відібрали для участі у проекті Mars One

На сайті організатора польоту на Марс повідомляється, про те, що в рамках проекту Mars One були відібрані представники різних країн, серед яких 26 українців і 52 росіянини. Відзначимо, що політ, буде безповоротним. У всякому разі, така умова польоту на Червону планету існує на сьогоднішній день.

 Повідомляється, що в рамках проекту Mars One первинний відбір пройшли 1058 кандидатів. Найбільше представництво у США – 297 осіб, а друге місце у представників Канади – 75 осіб. 62 відібраних кандидати представляють Індію, що є третім результатом. Також повідомляється, що кандидатам належить ще тур відбору, в ході якого організатори перевірятимуть фізичну, а також психологічну можливість польоту на Марс для тих, хто вже був відібраний в ході проекту.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Раніше повідомлялося, що станом на вересень 2013 року бажання полетіти на червону планету виявили 200 тисяч 586 претендентів. Передбачається, що до 2015 року будуть відібрані 24 людини, які, власне, і відправляться в безповоротний політ.

 Нагадаємо, що проект Mars One є приватним. Він припускає заснування на Марсі колонії. Все, що відбувається на Червоній планеті транслюватиметься по телебаченню.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 За матеріалами: podrobnosti.ua, rosbalt.ru

Читайте також: