fbpx
Спорт

Каролін Возняцкі заручилася з Рорі Макілроем

Данська тенісистка Каролін Возняцкі і гольфіст Рорі Макілрой (Північна Ірландія) оголосили про заручини. І наречений, і наречена практично одночасно виклали відповідні повідомлення в своїх Twitter.

 Каролін написала: «Я і Рорі розпочали новий рік сильним ударом! Я сказала "Так!"». Потім тенісистка розмістила на своїй сторінці фотографію обручки з великим діамантом. Не менш щасливий Рорі розмістив пост наступного змісту: «Всіх з Новим роком! У мене є відчуття, що це буде прекрасний рік! Це моя перша перемога в 2014 році. Вона сказала "Так!"».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Зараз майбутні молодята перебувають в Австралії. Після посту про заручини у Twitter спортсменів з’явилися знімки новорічних феєрверків у Сіднеї.

 Каролін Возняцкі 23 роки, вона займає 10-е місце в рейтингу Жіночої тенісної асоціації. Рорі Макілрой на рік старший за свою обраницю, він знаходиться на шостому рядку в класифікації найсильніших гольфістів світу. Молоді люди зустрічаються два з половиною роки. Восени 2012 року ЗМІ зарясніли повідомленнями про їхній розрив, але незабаром спростували ці повідомлення.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: