fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Еліна Карякіна несподівано покинула шоу

Напередодні Нового року учасниця скандального телепроекту «Дом-2» Еліна Карякіна (Камірен) зробила сенсаційну заяву про те, що вона залишає шоу. Чому – дівчина нікому не пояснила. У своєму блозі наостанок вона лише написала: «Я покинула шоу! Я бажаю в Новому році, щоб зневіреній парі сказали: «Вітаємо! У вас буде дитина!». Постарілим батькам: «Скучили! Їдемо!». Кожному хворому: «Ви здорові!». Люблячій дівчині: «Будь моєю дружиною!». Дитині в дитячому будинку: «Одягайся! За тобою прийшла мама!». Бережіть близьких, і цінуєте життя! Мрії збуваються! Пам’ятайте про це!!».

 Варто відзначити, що перед відходом Еліна Карякіна (Камірен) сильно посварилася з Олександром Задойновим через те, що хлопець не захотів оплачувати її покупки в магазині (а сума була пристойна). Після цього вони розчарувалися один в одному. А героїня «Дом- 2» кілька днів ходила, як у воду опущена. 31 грудня Еліна Карякіна та Олександр Задойнов начебто як з’ясували свої стосунки і навіть повеселішали небагато. Але раділи вони недовго.

Шанувальники припускають, що своїм відходом з шоу «Дом- 2» дівчина хоче набити собі ціну, трохи порозважатися за периметром, а потім знову повернутися на телебудівництво. Але чи захоче хтось знову бачити скандальну і неприступну Снігову Королеву на проекті, де всі намагаються будувати кохання, а не підступи і скандали – викликає великі сумніви.

За матеріалами: dom2.ru

Читайте також: