fbpx
Політика

Леонід Кучма вражений тим, як Володимир Путін змусив Віктора Януковича відмовитися від підписання УА з ЄС

Л.Кучма: Путін стиснув Україну в такі обійми, з яких без втрат не вибратися.

 Третій президент України Леонід Кучма вражений тим, як Володимир Путін змусив Віктора Януковича відмовитися від підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Про це він повідомив в ексклюзивному коментарі ZN.UA, передає УНН.

 На питання ZN.UA, вчинок якої людини його особливо вразив в році, що минає, Леонід Кучма відповів: "Ви знаєте, я піду від зворотного і назву Володимира Путіна. Він домігся тієї мети, яку перед собою ставив. За два тижні до, здавалося б, неминучого підписання Угоди про асоціацію з ЄС він зміг знайти аргументи для того, щоб президент України відмовився від своїх намірів".

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 "В результаті Путін стиснув Україну в такі обійми, з яких, при всьому бажанні, без втрат не вибратися. Він переграв і Захід, змусивши його дивитися на Україну через московські окуляри. Так наша країна і опинилася між небом і … ковадлом" , – сказав колишній глава держави.

 "Правда, мені досі не зрозуміло: чому Угода про асоціацію з ЄС та зону вільної торгівлі не були підписані під час президентства Ющенка, коли, здавалося б, все сприяло цьому – і симпатії Заходу до української влади, і відсутність економічної кризи в ЄС ? ..", – зазначив Кучма.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Джерело: УНН

Читайте також: