fbpx
Спорт

Бій Ломаченко-Салідо. «Те, що Ломаченко відразу отримає титульний бій, це неповага до всіх», – думка мексиканського боксера

На 1 березня запланований боксерський поєдинок між українцем Василем Ломаченком і мексиканцем Орландо Салідо. Нагадаємо, що Орландо Салідо є в даний момент чемпіоном світу в напівлегкій вазі за версією WBO, а дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко перейшов у професійний бокс зовсім недавно і встиг провести на профі-рингу лише один поєдинок. Суперником Ломаченка був мексиканець Хосе Рамірес, і український боксер здобув перемогу нокаутом в четвертому раунді. Таким чином, Василь Ломаченко отримав унікальний шанс стати чемпіоном світу вже у другому своєму поєдинку в ранзі професіонала.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Сьогодні ЗМІ з посиланням на Boxingscene.com наводять слова мексиканця Орландо Салідо, який висловив свою думку про майбутнє протистояння. «Те, що Ломаченко відразу отримає титульний бій, є неповагою не тільки до чемпіона, а й до тих, хто йде в рейтингу і чекає свого шансу на титульний бій», – заявив чемпіон світу в напівлегкій вазі за версією WBO. Орландо Салідо також звернув увагу, що Василь Ломаченко вийде на бій за титул чемпіона світу вже в другому своєму поєдинку на профі-рингу. «Це неповага до всіх», – підкреслив мексиканець.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Говорячи про свого майбутнього суперника, Орландо Салідо зазначив, що Василь Ломаченко має багато високих досягнень у любительському боксі, проте «професійний бокс – це дещо інше, і я це доведу», – підкреслив мексиканець, який вважає, що у нього є все необхідне для перемоги.

За матеріалами: sport.ua Фото: allboxing.ru

Читайте також: