fbpx
Новини світу

Шумахер знаходиться в лікарні з тяжкою травмою голови

Як передало сьогодні, 29 грудня, агентство Sky News, відомий гонщик «Формули 1» Міхаель Шумахер госпіталізований з важкою травмою голови.

 Інцидент стався в Мерібель – на гірськолижному курорті у французьких Альпах. Стало відомо, що легендарний гонщик отримав травму, катаючись на лижах.

 «Шумахер катався на лижах і при падінні вдарився на швидкості головою. У Міхаеля серйозна травма голови, і він спрямований в госпіталь», – йдеться в повідомленні телеканалу.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 Улюбленцем широкої публіки знаменитий гонщик став з початку 90-их років. Дебют в «Формулі 1» Міхаеля Шумахера відбувся 25 серпня 1991 року на Гран-прі Бельгії. Свій перший Гран-прі він виграв в 1992 році, а перший титул чемпіона світу заслужив в 1994 році , беручи участь в гонці за Benetton.

 Гонщик є до сьогоднішнього дня неперевершеним володарем рекордів у «Формулі 1» як за кількістю перших місць на подіумах (155), так і за кількістю перемог в одному сезоні (72 % від кількості всіх гонок).

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 Міхаель Шумахер в 2010 році був удостоєний Ордена Почесного легіону Франції. Гонщик одружений з Корінн Бенч, у нього двоє дітей – син Мік і дочка Джина Марія. Він також є абсолютним рекордсменом в історії «Великих призів», де з 1994 – 2004 роки виграв 91 гонку.

Шумахер (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: