fbpx
Політика

Володимир Олійник закликає суспільство активізуватися у боротьбі з корупцією

Цілком усвідомленим і правильним вважає нардеп-регіонал Володимир Олійник рішення президента України Віктора Януковича оголосити 2014 -й роком боротьби з корупцією. У цій боротьбі, упевнений нардеп, назріла необхідність вже давно.

«За останні двадцять з гаком років в Україні не було системної боротьби з корупцією. Це явище пронизало Україну. У нас куди не піди, скрізь, всупереч чинному законодавству, потрібно давати якісь «презенти» для позитивного вирішення своїх проблем. Українське суспільство потребує змін», – заявив Володимир Олійник.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Регіонал переконаний, що в боротьбі з корупцією повинні брати участь не тільки представники влади, але й саме суспільство. Про злочини, скоєні чиновниками, люди, які стикаються з проявами корупції, повинні повідомляти правоохоронним органам. На будь-які прояви корупції потрібно оперативно реагувати, вважає нардеп.

Боротьбу з корупцією також потрібно посилити на законодавчому рівні. Але не тільки підвищивши відповідальність чиновників, але і їх заробітну плату. Адже коли чиновник має гідну оплату праці, тоді й спокуса отримання брудних доходів стає набагато меншою.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: