fbpx
Без категорії

НОК України: Валентина Семеренко найкраща спортсменка за підсумками грудня 2013 року

Біатлоністка Валентина Семеренко названа кращою спортсменкою України за підсумками грудня поточного року. Таке рішення прийнято українським Національним олімпійським комітетом. Кращим тренером за підсумками останнього місяця 2013 року став ще один представник українського біатлону – Григорій Шамрай.

Нагадаємо, що Валентина Семеренко разом з Вітою Семеренко, Юлією Джимою і Оленою Підгрушною стала переможницею жіночої естафетної гонки на етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені. А на наступному етапі Кубка світу, цей же склад української команди завоював «срібло» на біатлонній трасі у французькому Ансі.

У тому ж Ансі Валентина Семеренко зуміла домогтися успіхів і в особистих змаганнях. Так, за підсумками спринтерської гонки українська біатлоністка стала третьою, а потім Валентина Семеренко святкувала перемогу за підсумками індивідуальної гонки. Відзначимо, що ця перемога стала першою в кар’єрі Валентини Семеренко в даному виді змагань.

Також відзначимо, що Валентина Семеренко стала найкращою спортсменкою України за підсумками місяця вперше, хоча раніше представники біатлону отримували це почесне звання не один раз. Кращими НОК України визнавав Олену Підгрушну, Віту Семеренко, Оксану Хвостенко, Лілію Єфремову, Андрія Дериземлю та Сергія Седнєва.

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: